Sustavi za odvodnju vode

S obzirom na sve učestalije poplave raste potreba za učinkovitom decentraliziranom odvodnjom oborinskih voda kao i pročišćenih otpadnih voda. Naši sustavi za odvodnju malih i velikih postrojenja mogu se brzo i jednostavno instalirati. Osobito kao rješenje za preljev iz spremnika u sustavima oborinskih voda ili za odvodnju pročišćene vode iz bioloških pročistača. U ponudi imamo gotova rješenja kao što su upojni IGLU i upojni BOX.

Upojni IGLU

Imate problema sa viškom oborinskih voda, odvodnjom pročišćene vode iz biološkog pročistača ili sa viškom vode iz spremnika za zbrinjavanje kišnice? U ponudi imamo povoljno, kvalitetno i jednostavno rješenje za odvodnju vode kao što je upojni IGLU.

Upojni BOX

Jednostavna odvodnja viška vode sa krovnih površina, iz spremnika za kišnicu ili pročišćenih otpadnih voda iz bioloških pročistača pomoću upojnog BOX-a.

Dugotrajno i efikasno rješenje za odvodnju vode.

VELIKE I MALE CIJENIMO JEDNAKO

MI BRINEMO O NAŠIM KUPCIMA

Naši djelatnici uvijek su spremni razgovarati i rado će Vam pomoći u odabiru proizvoda koji tražite, a kod nas je savjet uvijek besplatan! Dostupni smo za Vas od ponedjeljka do petka, u vremenu od 7 do 16 sati.