O nama

SKORO SVAKI VELIKI POSAO KREĆE IZ GARAŽE

Naša tvrtka osnovana je i krenula u turbulentne poslovne vode doslovno sa jednim entuzijastom i iz podruma obiteljske kuće. Ubrzo nakon toga garaža je pretvorena u poslovni prostor, no i to je bilo premalo te smo iznajmili poslovni prostor sa skladištem u okolici Varaždina (cca. 350 m²), a 2008. godine selimo se u svoj vlastiti poslovni objekt od 1.000 m² skladišnog i 350 m² uredskog prostora.

Naša priča

Tu smo za Vas od 1992

Tvrtka Larix d.o.o. osnovana je 1992. godine sa sjedištem u Varaždinu. Namjera tvrtke bila je proizvodnja u drvnoj industriji te dobava elektro i ostale opreme za industriju. S vremenom smo stjecali bogato iskustvo i samim time shvatili da ako želimo opstati na tržištu moramo pomnije osluškivati njegove zahtjeve te na vrijeme osigurati “baš ono što korisnik treba”!

 

U nastojanju da tržištu ponudimo samo najbolje usluge za slogan naše tvrtke uzeli smo izreku “Tvrtka s najboljim rješenjima” – što je vodilja naše poslovne politike. Odlučili smo da kada zastupamo neku tvrtku / proizvođača on mora biti u svom području ako ne najbolji onda minimalno među boljima.

 

Tako smo 1998 sa vodećim svjetskim proizvođačem i dobavljačem namještaja i opreme za industriju, urede, skladišta, škole… Švedskom firmom AJ Office & Industry supplies AB sklopili ugovor o zastupanju na hrvatskom tržištu. Mi smo tada prvi u hrvatskoj uveli katalošku prodaju namještaja i opreme za poslovne subjekte.

 

Prateći potrebe tržišta a iz vlastitog uvjerenja o ekološki osviještenom načinu života na vrijeme smo proširili našu ponudu na ekološke programe poput programa za ekološko pročišćavanje otpadnih voda, uređaja za skupljanje i korištenje kišnice, sunčane elektrane, opreme i uređaja za sigurno skladištenje i korištenje svih vrsta (opasnih i neopasnih) materijala i tekućina.

 

Danas imamo zadovoljne djelatnike – specijaliste za pojedina područja, imamo bogati vozni park i što je najvažnije imamo impozantni broj zadovoljnih kupaca i korisnika naših usluga.

 

Tijekom poslovanja kako se obujam naše ponude širio odlučili smo naše programe podijeliti u grupe i to u grupu namještaja i opreme za industriju (tzv. AJ – program), zatim grupu ekoloških programa (otpadne vode, kišnica, obnovljivi izvori energije) i na grupu ostalih programa (elektro oprema, infracrvene grijalice, bazenska tehnika …)

 

Da ne bi došlo do preklapanja u poslovanju 2016 godine odlučili smo da se LARIX i dalje bavi namještajem i opremom za industriju dok smo ostale programe prebacili u novu tvrtku pod imenom LARIX PLUS.
Naše tvrtke posluju sa više od 15.000 subjekata na području Republike Hrvatske.

Naša misija

Naša misija je zadovoljstvo svakog kupca pružanjem najbolje vrijednosti za njegov novac kroz pomno izabran asortiman kvalitetnih usluga i proizvoda s naglaskom na brzo, inovativno i pristupačno.

Naša vizija

Zastupanje poznatih svjetskih brendova kroz standard i mjerilo kvalitete, te profesionalnost u svim segmentima poslovanja. Naša vizija je postati našim korisnicima prvi izbor pri kupnji, a poslovnim i privatnim subjektima pouzdan partner.
Također naš cilj je ojačati poziciju na e-commerce tržištu kroz uvođenje novih tehnologija, razvojem postojećih i novih web shop rješenja.

Tu smo za vas

STRUČNJACI U SVOJEM PODRUČJU

Usprkos “nedaćama” na hrvatskom tržištu naša tvrtka stabilno posluje, odgovorno ispunjava sve obaveze prema djelatnicima, kupcima, dobavljačima i državi. Maksimalno ulaže u edukaciju svojih djelatnika, te smo ponosni na naše visoko kvalitetne i motivirane stručnjake iz različitih područja našeg djelovanja spremnih da se stručno i odgovorno uhvate u “koštac” sa svakim izazovom.

(+385) 042/379-479

Dostupni od 8:00 – 16:00 sati

Adresa: Varaždinska ulica II, odvojak 4,

42000, Varaždin

Email: info@larix.hr