Preparati za biološku obradu voda

Kod čišćenja i održavanja domaćinstva i drugih prostora gdje borave ljudi koriste se razne kemikalije i dezinfekcijska sredstva koje u većim količinama ili u jačim koncentracijama mogu utjecati na učinkovitost pročišćavanja otpadnih voda. Također, neredovito korištenje uređaja za obradu otpadnih voda (npr. kod kuća za odmor, planinskih kuća i sl.) može znatno utjecati na njihovu učinkovitost pročišćavanja. U ponudi imamo prirodna sredstva pomoću kojih se može u kratkom vremenu ponovo uspostaviti učinkoviti procesi pročišćavanja otpadnih voda.

BACTI +

Prirodna bio-enzimska mješavina mikroorganizama koji učinkovito razgrađuju otpadne vode u uređajima za pročišćavanje, u septičkim jamama, sabirnim jamama, brodskim WC-ima, vanjskim ili suhim WC-ima, cjevovodima, sifonima, …

Priroda koristi iste bio-enzimske mikroorganizme za čišćenje našeg planeta!

Sa smjesom Bacti+ povećava se učinkovito pročišćavanje otpadnih voda, uklanjaju se neugodni mirisi, smanjuje se volumen nerazgrađenog mulja u otpadnim vodama, ubrzo nakon početka korištenja ponovo se uspostavlja dobar odnos radnih “dobrih” bakterija i enzima čime se umanjuje negativni efekt dezinfekcijskih sredstava, kao i utjecaj temperature ili nepravilnog korištenja uređaja.

Prednosti korištenja Bacti+:

  • Uklanjanje neprijatnih mirisa i taloga na svim površinama.
  • Ubrzana razgradnja neobrađenog mulja na dnu septičke jame ili uređaja za pročišćavanje.
  • Povećava se učinkovitost i produžuje se životni vijek uređaja za obradu otpadnih voda.
  • Sprječava se stvaranje naslaga i začepljenje odvodnih cjevovoda, sifona i sl.
  • Sprječava se nakupljanje fekalija i uklanjaju se neprijatni mirisi u vanjskim i suhim toaletima.
KLARO STARTER & KLARO REDUCE

KLARO STARTER je koncentrirana smjesa bakterija za ubrzano postizanje povoljnog omjera dobrih bakterija kod novih uređaja za pročišćavanje ili kod njihovog ponovnog pokretanja nakon dužeg stajanja (npr. kuće za odmor i sl.) ili nakon potpunog vađenja aktivnog mulja iz uređaja za pročišćavanje.

 

Pomoću preparata KLARO REDUCE povećava se učinkovitost pročišćavanja i stabilizira se bakterijska flora u uređaju za pročišćavanje. Smanjuje se volumen mulja u uređaju posljedica čega potreba za rjeđim pražnjenjem i odvozom nakupljenog nerazgrađenog mulja.

CarboMIX

Ova smjesa za dohranu mikroorganizama u uređajima za pročišćavanje otpadnih voda koristi se u slučajevima kada uređaj radi sezonski tj. dio godine radi a ostali dio miruje. Za vrijeme mirovanja pomoću pumpe za doziranje u određenim vremenskim razmacima dodaje se smjesa za dohranu mikroorganizama, na taj način one se održavaju na životu tako da je kod ponovnog pokretanja uređaj spreman za rad u punom kapacitetu.

VELIKE I MALE CIJENIMO JEDNAKO

MI BRINEMO O NAŠIM KUPCIMA

Naši djelatnici uvijek su spremni razgovarati i rado će Vam pomoći u odabiru proizvoda koji tražite, a kod nas je savjet uvijek besplatan! Dostupni smo za Vas od ponedjeljka do petka, u vremenu od 7 do 16 sati.