Obiteljske kuće i manji objekti

Mnogo je razloga za odabir sustava za pročišćavanje malih otpadnih voda od tvrtke Larix PLUS!
Mala postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda rade po provjerenoj ekološki prihvatljivoj, potpuno biološkoj SBR metodi, vrlo su fleksibilni kod montaže i mogu se jednostavno prilagoditi konkretnim zahtjevima. Zastupamo najkvalitetnije proizvođače uređaja za biološko pročišćavanje otpadnih voda koji su se dugogodišnjim iskustvom na tržištu dokazali kao siguran izbor.

SBR biološki pročistač Solido SMART

Kvalitetan uređaj za pročišćavanje otpadnih voda, ekonomski povoljan i jednostavan za ugradnju!

Dugogodišnjim iskustvom ovaj tip biološkog pročistača pokazao se kao vrlo efikasno i kvalitetno rješenje za pročišćavanje otpadnih voda.

Ovaj tip bioloških pročistača namijenjen je za manje objekte od 4 ES do 50 ES (Ekvivalent Stanovnika).

SBR biološki pročistač Solido CLASSIC​

Odlika ovog uređaja jest da je kompaktan i jednostavan za ugradnju, rezervoar ima dvije komore (taložnik i SBR komoru), izrađen je iz čvrstog ekološki prihvatljivog PE materijala i može se 100 % ugraditi u podzemne vode.

Dugogodišnjim iskustvom ovaj tip biološkog pročistača pokazao se kao vrlo efikasno i kvalitetno rješenje za pročišćavanje otpadnih voda.

Ovi tipovi bioloških pročistača su namijenjeni za manje objekte do 20 ES (Ekvivalent Stanovnika).

Biofiltarski uređaj ECOFLO

Kod ove vrste uređaja otpadne vode iz domaćinstva učinkovito se pročišćavaju na potpuno prirodan način, bez korištenja električne energije.

Ovi tipovi bioloških pročistača namijenjeni su za manje objekte do 12 ES (Ekvivalent Stanovnika).

NEO septička jama

Septičke jame dokazano su rješenje za parcele na kojima “pravi” mali uređaj za pročišćavanje otpadnih voda nije potreban ili propisan. NEO septičke jame dolaze u rasponu od 3–10 m³.

Biološki pročistač KLARO One

KLARO One je rezultat najnovijeg razvoja cjelovitih bioloških uređaja za pročišćavanje otpadnih voda tvrtke KLARO, oprema za pročišćavanje otpadnih voda može se ugraditi u postojeće betonske septičke jame ili u nove betonske spremnike koji su izgrađeni prema nacrtima proizvođača opreme.

Ovi tipovi bioloških pročistača namijenjeni su za manje objekte do 50 ES (Ekvivalent Stanovnika).

Biološki pročistač KLARO Up

Posebno rješenje za nadzemnu montažu na mjestima gdje podzemna ugradnja nije moguća (npr. kuće na vodi) ili treba privremeno riješiti pročišćavanje otpadnih voda (npr. gradilište).

Kompaktni uređaji KLARO Up odlikuju se jednostavnom montažom i zauzimaju malo prostora.

Ovisno o potrebama postoje različite veličine i verzije spremnika.

Ovi tipovi bioloških pročistača namijenjeni su za manje objekte do 12 ES (Ekvivalent Stanovnika).

KLARO Compact

Potpuno biološki sustav za pročišćavanje otpadnih voda za kućanstvo pomoću kontinuiranog procesa s potopljenim nosačima bakterija koje razgrađuju otpadne vode. Testirano i certificirano prema EN 12566-3. Kompaktni sustav: od 4 korisnika u spremniku od 1.600 L sve do 16 korisnika u 4 spremnika ukupnog volumena 6.400 L.

VELIKE I MALE CIJENIMO JEDNAKO

MI BRINEMO O NAŠIM KUPCIMA

Naši djelatnici uvijek su spremni razgovarati i rado će Vam pomoći u odabiru proizvoda koji tražite, a kod nas je savjet uvijek besplatan! Dostupni smo za Vas od ponedjeljka do petka, u vremenu od 7 do 16 sati.