Biološki pročistači otpadnih voda

Larix PLUS ima višegodišnje iskustvo na području decentraliziranog pročišćavanja otpadnih voda. Imamo široku paletu proizvoda, i to od malih uređaja za pročišćavanje otpadnih voda od 4 ES (Ekvivalent Stanovnika) do velikih postrojenja s maksimalno 1.000 ES. Naša postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda rade po dokazanom ekološki prihvatljivom i potpuno biološkom SBR postupku, odlikuju se velikom fleksibilnošću kod montaže i mogućnostima prilagodbe konkretnim potrebama. Bilo da se radi o obiteljskoj kući, hotelu ili cijelom naselju – Larix PLUS nudi ekološki prihvatljivo i kvalitetno rješenje.

Obiteljske kuće i manji objekti

Imate problema sa otpadnim vodama u Vašoj obiteljskoj kući ili vikendici?

U ponudi imamo više vrsta bioloških pročistača otpadnih voda. Nadzemni, podzemni, na struju ili bez, Larix PLUS ima najbolje rješenje!

Ovi tipovi bioloških pročistača namijenjeni su za manje objekte do 25 ES (Ekvivalent Stanovnika).

Veće obiteljske kuće i objekti

U dilemi ste kod projektiranja ili izgradnje novog objekta ili imate problema zbog otpadnih voda u postojećem objektu? Nudimo Vam ekološki prihvatljivo i kvalitetno rješenje bilo da imate veliku obiteljsku kuću, apartmane ili Vam treba rješenje za školu, hotel, starački dom i slično. Ova vrsta bioloških pročistača namijenjena je za korištenje u objektima od 25 ES do 250 ES (Ekvivalent Stanovnika).

Manja naselja, tvornice i kampovi

Treba Vam rješenje za biološko pročišćavanje otpadnih voda u manjem naselju, kampu, tvornici ili nešto slično?

Larix PLUS Vam nudi kvalitetno rješenje i savjetovanje za Vaše probleme.

Ova vrsta bioloških pročistača namijenjena je za rješavanje problema sa otpadnim vodama za 250+ ES (Ekvivalent Stanovnika).

Nadogradnja postojećih septičkih jama​

Imate probleme s otpadnim vodama, a nemate mogućnosti ugradnje novog uređaja za biološko pročišćavanje?

U ponudi imamo opremu za preuređenje postojećih septičkih jama u biološke uređaje za pročišćavanje otpadnih voda.

Glavni uvjet je da je postojeća septička jama u potpunosti vodonepropusna!

VELIKE I MALE CIJENIMO JEDNAKO

MI BRINEMO O NAŠIM KUPCIMA

Naši djelatnici uvijek su spremni razgovarati i rado će Vam pomoći u odabiru proizvoda koji tražite, a kod nas je savjet uvijek besplatan! Dostupni smo za Vas od ponedjeljka do petka, u vremenu od 7 do 16 sati.