Veće Obiteljske kuće i objekti

Larix PLUS Vam nudi kvalitetno, dugotrajno i ekološki prihvatljivo rješenje za biološko pročišćavanje otpadnih voda kod većih objekata (veće obiteljske kuće, apartmani, hoteli, škole…) Ovakvi tipovi uređaja se mogu koristiti za 25 – 250 ES (Ekvivalent Stanovnika). Naša postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda rade na dokazan i potpuno biološki SBR postupak, te su također visoko fleksibilne kod montaže i u mogućnostima prilagodbe konkretnim potrebama.

SBR biološki pročistač Solido XL​

Prednosti malih uređaja za pročišćavanje otpadnih voda izrađenih iz PE dostupne su i za veće uređaje za pročišćavanje otpadnih voda od 25 ES do 80 ES (Ekvivalent Stanovnika). Ovaj tip visokokvalitetnog uređaja fleksibilno je rješenje za manja naselja, veće objekte, ugostiteljstvo, tvornice i sl.

Sustavi za biološko pročišćavanje otpadnih voda KLARO

Dugogodišnjim iskustvom tvrtka KLARO specijalizirala se za veće sustave za biološko pročišćavanje otpadnih voda.

Ovakvi sustavi koriste se za veće objekte kada se prema našim nacrtima, specifičnima za svaki projekt, gradi betonska septička jama u koju se tada ugrađuje naša oprema za biološko pročišćavanje otpadnih voda.

Ovi tipovi bioloških pročistača su namijenjeni za veće objekte od 50 ES do 250ES (Ekvivalent Stanovnika).

Mobilni, nadzemni biološki pročistač KLARO container.blue®

KLARO container.blue® je novi mobilni biološki pročistač otpadnih voda u standardnom 6 m kontejneru. Izrađen je za jednostavno montiranje i puštanje u rad (plug-and-play). Iz tog razloga ovaj tip biološkog pročistača posebno je pogodan za privremenu upotrebu. 

Ovi tipovi bioloških pročistača su namijenjeni za veće objekte od 30 ES do 250ES (Ekvivalent Stanovnika).

VELIKE I MALE CIJENIMO JEDNAKO

MI BRINEMO O NAŠIM KUPCIMA

Naši djelatnici uvijek su spremni razgovarati i rado će Vam pomoći u odabiru proizvoda koji tražite, a kod nas je savjet uvijek besplatan! Dostupni smo za Vas od ponedjeljka do petka, u vremenu od 7 do 16 sati.