Iskoristite snagu prirode

Zaštita vašeg zdravlja i okoliša naš je prioritet

Bioenzimska sredstva za čišćenje koriste nepatogene, dobre bakterije za probavu otpada, prljavštine, mrlja i neugodnih mirisa. Oni čiste mrlje, prljavštinu i uklanjaju mirise na način koji je siguran za vaše zdravlje i siguran za okoliš (isti bioenzimski način kojim priroda čisti našu planetu Zemlju).

Bacti+

Bio enzimski proizvod za pročišćavanje otpadnih voda.

Bacti+ je jedinstvena mješavina prirodnih mikroorganizama koji znatno povećavaju učinkovitost biološkog čišćenja u sustavu otpadnih voda – septičke jame, sabirne jame, uređaji za pročišćavanje komunalnih otpadnih voda, kanalizacije, sifoni, latrine, poljski toaleti.

Cijena: 15,00 €

Ostala ponuda bio enzimskih proizvoda za vaš dom

Fish-Pond

Bio enzimski proizvod za čišćenje vode u jezerima i ribnjacima.

Fish-Pond pojačava pročišćavanje vode, smanjuje nakupljanje mulja i rast algi, uklanja loš miris i štetne tvari, te potiče zdrav rast ribe. Pripravak sadrži koncentrirane, snažne, korisne mikroorganizme koji u vodi probavljaju nečistoće i štetne tvari. Periodično održavanje sprječava pogoršanje kvalitete vode, mirisa i pomor ribe.

Cijena: 15,00 €

Bio Kompost

Bio enzimski proizvod za kompostiranje.

Bio Kompost je visoko efikasni bioenzimski pripravak koji poboljšava i ubrzava proces kompostiranja biljnog i kuhinjskog otpada. Pripravak osigurava brzu pretvorbu otpada u higijenski siguran kompost, sprječava stvaranje neugodnih mirisa, pljesni i neprikladnih mikroba, te odbija muhe i druge insekte.

Cijena: 10,00 €

Plant Plus

Biološki aktivator za rast i zrelost biljaka.

Plant Plus je prirodni biološki aktivator za rast i zrelost biljaka. Proizvod služi kao prirodno gnojivo, štiti od patogena i bolesti, oplemenjuje biljke i obogaćuje tlo.

Cijena: 6,00 €

Bio Cleaner

Bio enzimsko sredstvo za čišćenje tvrdih površina.

Bio Cleaner je bio enzimsko sredstvo za čišćenje podova, sanitarija i drugih tvrdih površina. Uklanja prljavštinu i mirise s tvrdih površina kao što su podovi, zidovi, WC, tuševi, kada, pisoari, sifoni, odvodi, kante za otpatke i druge površine.

Cijena: 12,00 €

Stain+Odour Eliminator

Bio enzimsko sredstvo za neugodne mirise i mrlje.

Stain+Odour Eliminator uklanja neugodne mirise i mrlje (urin, izmet, znoj, povraćanje, dim, hrana) uzrokovane ljudima i životinjama na tepisima, tapeciranom namještaju, tekstilu, zavjesama, cipelama, posteljini kućnih ljubimaca.

Cijena: 10,00 €

Larix Plus Shop

Naručite bio enzimske proizvode u našoj vlastitoj web trgovini. Odaberite željeni proizvod, odaberite način dostave i platite kartično, po ponudi ili pouzećem prilikom dostave.